A A A
Zaloguj Zarejestruj
Ta strona używa plików cookies. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Dowiedz się więcej.
 

240 zasobów

Katalog zasobów Szkoły ponadgimnazjalne Przedmioty zawodowe

Podstawa programowa do przedmiotu:  Przedmioty zawodowe

O tym jak zmieni nas technologia
O tym jak zmieni nas technologia

Ray Kurzweil - wynalazca, przedsiębiorca i wizjoner - objaśnia, w jaki sposób w ciągu najbliższych 2...

Gimnazjum
Fizyka, Informatyka, Zajęcia techniczne (przedmiot uzupełniający)
Szkoły ponadgimnazjalne
Biologia, Etyka, Filozofia, Przedmioty zawodowe
8835
2011-08-30
Super-zderzacz w CERN
Super-zderzacz w CERN

Sławny fizyk Brian Cox opowiada o swej pracy nad Wielkim Zderzaczem Hadronów w CERN. W zajmujący i p...

Gimnazjum
Fizyka
Szkoły ponadgimnazjalne
Fizyka, Przedmioty zawodowe
4377
2011-08-09
Śniadanie w hotelu
Śniadanie w hotelu

Pokaz ilustracji prezentujący zamawianie i podawanie śniadań w hotelach.

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
8468
2010-11-15
Zalety bufetu śniadaniowego
Zalety bufetu śniadaniowego

Animacja prezentuje zalety bufetu śniadaniowego.

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
4986
2010-11-15
Wady bufetu śniadaniowego
Wady bufetu śniadaniowego

Animacja prezentuje wady bufetu śniadaniowego.

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
4260
2010-11-15
Asortyment bufetu śniadaniowego
Asortyment bufetu śniadaniowego

Pokaz ilustracji prezentujący asortyment potraw i napojów bufetu śniadaniowego.

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
5897
2010-11-15
Zasady składania obrusów – technika składania obrusów czterema ruchami
Zasady składania obrusów – technika składania obrusów czterema ruchami

Animacja prezentuje zasady składania obrusów – technikę składania obrusów czterema ruchami. Może zos...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
4403
2010-11-15
Technika polerowania kieliszków
Technika polerowania kieliszków

Animacja przedstawia technikę polerowania kieliszków. Może zostać wykorzystana przy omawianiu charak...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
2650
2010-11-15
Polerowanie talerzy przez kelnera
Polerowanie talerzy przez kelnera

Animacja przedstawia technikę polerowania talerzy. Może zostać wykorzystana przy omawianiu charakter...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
2058
2010-11-15
Niezbędne cechy dobrego kelnera
Niezbędne cechy dobrego kelnera

Animacja prezentuje niezbędne cechy dobrego kelnera. Może zostać wykorzystana przy charakterystyce d...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
4241
2010-11-15
Strój i wygląd kelnera
Strój i wygląd kelnera

Animacja prezentuje właściwy strój i wygląd kelnera. Może zostać wykorzystana przy omawianiu właściw...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
4273
2010-11-15
Kolejność układania zastawy stołowej i sztućców
Kolejność układania zastawy stołowej i sztućców

Animacja prezentuje kolejność układania zastawy stołowej i sztućców. Może zostać wykorzystana przy o...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
4793
2010-11-15