A A A
Zaloguj Zarejestruj
Ta strona używa plików cookies. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Dowiedz się więcej.
 

108 zasobów

Katalog zasobów Szkoły ponadgimnazjalne Przedmioty zawodowe

Podstawa programowa do przedmiotu:  Przedmioty zawodowe

Bielizna stołowa w zakładach gastronomicznych
Bielizna stołowa w zakładach gastronomicznych

Lekcja interaktywna przedstawiająca zagadnienia związane z rodzajami bielizny stołowej występującymi...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
15490
2010-11-15
Zastawa stołowa platerowana i sztućce
Zastawa stołowa platerowana i sztućce

Lekcja interaktywna przedstawiająca zagadnienia związane z rodzajami zastawy stołowej platerowanej i...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
9756
2010-11-15
Ogólne zasady serwowania dań
Ogólne zasady serwowania dań

Lekcja interaktywna przedstawiająca zagadnienia związane z ogólnymi zasadami i metodami serwowania d...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
6029
2010-11-15
Zasady serwowania deserów
Zasady serwowania deserów

Lekcja interaktywna przedstawiająca zagadnienia związane z zasadami podawania deserów oraz z doborem...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
7873
2010-11-15
Organizacja i technika pracy w barze
Organizacja i technika pracy w barze

Lekcja interaktywna przedstawiająca zagadnienia związane z pracą w barze, takie jak wyposażenie baru...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
3172
2010-11-15
Bielizna stołowa w zakładach gastronomicznych
Bielizna stołowa w zakładach gastronomicznych

Lekcja interaktywna dla nauczycieli przedstawiająca zagadnienia związane z rodzajami bielizny stołow...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
5752
2010-11-15
Zastawa stołowa szklana i porcelanowa
Zastawa stołowa szklana i porcelanowa

Lekcja interaktywna przedstawiająca zagadnienia związane z rodzajami zastawy stołowej porcelanowej i...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
7897
2010-11-15
Zastawa stołowa platerowana i sztućce
Zastawa stołowa platerowana i sztućce

Lekcja interaktywna przedstawiająca zagadnienia związane z rodzajami zastawy stołowej platerowanej i...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
3301
2010-11-15
Stanowiska pracy w zakładach gastronomicznych
Stanowiska pracy w zakładach gastronomicznych

Lekcja interaktywna dla nauczycieli przedstawiająca zagadnienia związane ze stanowiskami pracy w zak...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
5416
2010-11-15
Organizacja i technika pracy w barze
Organizacja i technika pracy w barze

Lekcja interaktywna dla nauczycieli przedstawiająca zagadnienia związane z pracą w barze, takie jak ...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
3004
2010-11-15
Organizacja i technika obsługi przyjęć okolicznościowych
Organizacja i technika obsługi przyjęć okolicznościowych

Lekcja interaktywna dla nauczycieli omawiająca zagadnienia związane z rodzajami przyjęć organizowany...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
3633
2010-11-15
Konstrukcja spódnicy damskiej podstawowej
Konstrukcja spódnicy damskiej podstawowej

Prezentacja powala uczniowi na samodzielne opanowanie umiejętności związanych z konstruowaniem i mod...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
2378
2010-11-15