A A A
Zaloguj Zarejestruj
Ta strona używa plików cookies. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Dowiedz się więcej.
 

306 zasobów

Katalog zasobów Szkoły ponadgimnazjalne Przedmioty zawodowe

Podstawa programowa do przedmiotu:  Przedmioty zawodowe

Zastawa stołowa
Zastawa stołowa

Ekran interaktywny przedstawiający pojęcie zastawa stołowa.

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
7226
2010-11-15
Charakterystyka i zastosowanie naczyń szklanych – kieliszki
Charakterystyka i zastosowanie naczyń szklanych – kieliszki

Ekran interaktywny przedstawiający charakterystykę i zastosowanie naczyń szklanych – kieliszków....

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
6025
2010-11-15
Charakterystyka i zastosowanie naczyń szklanych – pozostała zastawa stołowa
Charakterystyka i zastosowanie naczyń szklanych – pozostała zastawa stołowa

Ekran interaktywny przedstawiający charakterystykę i zastosowanie pozostałych naczyń szklanych.

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
7493
2010-11-15
Charakterystyka i zastosowanie naczyń porcelanowych – talerze
Charakterystyka i zastosowanie naczyń porcelanowych – talerze

Ekran interaktywny przedstawiający charakterystykę i zastosowanie naczyń porcelanowych – talerzy....

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
4868
2010-11-15
Charakterystyka i zastosowanie zastawy platerowanej
Charakterystyka i zastosowanie zastawy platerowanej

Ekran interaktywny przedstawiający charakterystykę i zastosowanie zastawy platerowanej.

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
5981
2010-11-15
Podział pracowników zakładu gastronomicznego na grupy zawodowe.
Podział pracowników zakładu gastronomicznego na grupy zawodowe.

Ekran interaktywny przedstawiający podział pracowników zakładu gastronomicznego na grupy zawodowe...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
7068
2010-11-15
Wymagane kwalifikacje i zakres obowiązków na wybranych stanowiskach pracy
Wymagane kwalifikacje i zakres obowiązków na wybranych stanowiskach pracy

Ekran interaktywny przedstawiający wymagane kwalifikacje i zakres obowiązków na wybranych stanowiska...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
3451
2010-11-15
Cechy dobrego kelnera
Cechy dobrego kelnera

Ekran interaktywny przedstawiający cechy dobrego kelnera.

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
7044
2010-11-15
Właściwy strój pracownika przy obsłudze konsumentów
Właściwy strój pracownika przy obsłudze konsumentów

Ekran interaktywny przedstawiający właściwy strój pracownika obsługującego konsumentów.

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
4205
2010-11-15
Typy konsumentów.
Typy konsumentów.

Ekran interaktywny przedstawiający typy konsumentów

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
5068
2010-11-15
Ogólne zasady serwowania dań.
Ogólne zasady serwowania dań.

Ekran interaktywny przedstawiający ogólne zasady serwowania dań

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
4329
2010-11-15
Zasady układania zastawy stołowej do poszczególnych dań w obecności konsumenta
Zasady układania zastawy stołowej do poszczególnych dań w obecności konsumenta

Ekran interaktywny przedstawiający zasady układania zastawy stołowej do poszczególnych dań w obecnoś...

Szkoły ponadgimnazjalne
Przedmioty zawodowe
8313
2010-11-15